Haha, sekoilen vaa kokoajan. :---D

ajattelin siis yrittää tällaista... Kukaan lukenut mangan nimeltään Hana Kimi? :--) ajattelin tehdä siitä sims 2 version tänne. tietenkin se ehkä poikkeaa hieman ulkonäköjen suhteen, mutta koska mielikuvitukseni on nollilla, en lisää siihen mitään uutta. Vaan teen osia samoilla tapahtumilla, kuin sarjakuvassakin. :P

Mistä Hana Kimi sitten kertoo?

Hana Kimi kertoo tytöstä, joka on niin ihastunut (tai ehkä hän vain ihailee poikaa niin paljon..) hänen ikäiseen poikaan, joka on huippu korkeushypyssä. Ongelmana on se, että tämä tyttö asuu Amerikassa (mutta on silti japanilainen), ja tämä poika Japanissa. Siks tämä tyttö päättää muuttaa Japaniin ja leikkaa hiuksensa lyhyiksi. Miksi? Koska poika, jonka hän haluaa tavata, opiskelee koulussa, joka on sallittu ainoastaan pojille.

Tarina siis kertoo siitä, miten tämä tyttö tulee elämään poikien keskuudessa, yrittäen pitää sukupuolensa piilossa muilta (joka on jonkin verran helppoa, koska tyttö ei ole kehollisesti kehittynyt mitenkään erityisen paljon.)

Tarinan genret ovat... KOMEDIA, DRAAMA, ROMANTIIKKA, KOULUELÄMÄ, URHEILU ja joku jänskä sukupuolihomma (esim. tyttö pukeutuu pojaksi tai poika tytöksi.)

Tätä siis ajattelin yrittää. :--) Mutta, jos moni on jo lukenut Hana Kimin, en taida tehdä, koska silloin tietäisitte jo kaiken ennästään. :o