Petytte varmasti syystä miksi Nikolai saapui taloon, mutta hei, tämähän ei ole tarina. ;)

PS. Osa saattaa olla huono, sillä olin kirjoittanut sen melkein loppuun, kun kaikki katosi ja jouduin aloittamaan alusta. Juuri nyt ottaa päähän... (Olin kirjoittanut PALJON tekstiä, ja nyt ei millään jaksaisi)

2106458.jpg

Aamu oli saapunut, ja Lisa ja Nikolas istuivat aamiaisella ja juttelivat Nikolaista. Lisa oli ollut koko yön todella huolissaan, mutta Nikolas oli ollut hänen lähellään toistaen: "Kaikki on hyvin."<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lopulta Nikolaksen oli aika lähteä töihin, joten hän hyvästeli vaimonsa ja lähti.

2106459.jpg

Nikolaksen ollessa töissä riensi Lisa edestakaisin keittiön ja makuuhuoneen välillä. Hän odotti maltillisena, että Nikolai heräisi. Mutta joka kerta kun hän saapui huoneeseen, nukkui Nikolai rauhallisesti hengittäen.

2106461.jpg

Sillä välin kun Nikolas oli töissä, Nikolai tajuttomana ja Lisa avusti Nikolaita, piti Maria huolen siitä, että kaksoset Oona ja Onerva saivat huomiota ja muutenkin voivat hyvin.

2106462.jpg2106463.jpg

Samana iltapäivänä kun Nikolas saapui töistä mukanaan tämä hattupäinentyttö mukanaan, ehdotti tämä tyttö sokkotreffejä. Nikolaksen uteliaisuus heräsi nopeasti, joten hän hyväksyi pyynnöön. Esiin sieltä tupsahtikin tällainen kaunis vaaleaverikkö nimeltään Marissa.

2106464.jpg

Nikolas ja Marissa ehtivät jutella hetken, jonka jälkeen kuului talon sisältä Lisan innokasta huutoa.

"Nikolas! Nikolas! Veljesi on hereillä!" kiljui Lisa ja saapui juosten ulos pihalle. Hän jähmettyi paikoilleen ja mulkaisi tuota vierasta naista. Nikolas hyvästeli nopeasti Marissan halauksella, jonka jälkeen riensi Lisan perässä sisälle.

2106465.jpg2106467.jpg

Sisällä Nikolai löhösi tylsistyneen näköisenä sohvalla, kunnes huomasi veljensä ryntäävän olohuoneeseen. Nikolain huulille syntyi leveä hymy, kun hän hypähti ylös sohvalta ja halasi tiukasti veljeään.

"Mikäs sut tänne toi?" kysyi Nikolas hymyillen. Nikolai raapi päätään.

"Michelle…" mutisi Nikolai ja ravisti päätään.

"Häh?" ihmetteli Nikolas.

"Se olikii vaa mun rahojen perässä. Se tuli raskaaksi, enkä edes tiedä onko se mun lapsi… Mut sit yhtenä päivänä, se heitti mut ulos talosta ja otti rahat… Ei jättänyt mulle mitään. Mulla kesti varmaa 4 päivää löytää tänne", naurahti Nikolai ja hankasi silmiään. Nikolas pudisti harmissaan päätään.

"Onneks et sentään ole loukkaantunut. Voit jäädä tänne, kunnes oot saanut hyvän alun… Lisa on varmaan jankannut koko ajan?" hymyili Nikolas.

"Ei, ei. Hyvä vaimon ja äidin löysit, veli", varmisti Nikolai.

2106468.jpg

Maria oli tietenkin myös todella iloinen kun sai taas nähdä poikansa, mutta viihtyi silti enemmän yksin. Hänen muistiinsa oli jälleen palannut Samuel. Hän huokaisi syvään ja heitti vettä kasvoilleen.

2106469.jpg

Pian olisi kaksosten aika kasvaa lapsiksi, joten Nikolas opetti innoissaan lapsillensa kaikkea hyödyllistä. Myös Nikolai osallistui opettamiseen, ja lapset tutustuivat nopeaa tahtia setäänsä.

2106470.jpg

Nyt kun Nikolai oli talossa, joutui joka aina nukkumaan sohvalla (sillä joku ei jaksanut ostaa sänkyä ja rakentaa uutta huonetta, kjeh…). Yleensä henkilö joka sohvalla nukkui, olikin rakas Mariamme.

2106471.jpg2106473.jpg

2106480.jpg

Eräänä päivänä tapasivat Nikolas ja Marissa uudelleen. Hetken he vain hellivät toisiaan, kunnes Marissa yritti suudella Nikolasta.

"Ei meidän pitäisi…" mutisi Nikolas ilottomasti hymyillen. Marissa säikähti hieman, mutta hymyili takaisin ja silitti tämän poskea.

2106481.jpg

"Selvä, ehkä joskus toiste", sanoi hän suloisella äänellään ja suuteli häntä yhtäkkiä huulille, siitä huolimatta että Nikolas oli kieltänyt. Nikolas jäi katsomaan, kun Marissa käveli pois tontilta.

2106483.jpg

Hetken päästä saapui Nikolai töistä, jonka oli hankkinut edellisenä aamuna. Alaa en nyt muista, mutta hyvin siitä silti tienasi. Taisi olla talous-uralla.

2106485.jpg

Sisällä leikkivät Onerva ja Oona palikoillaan, sillä välin kun Maria raivosi vessan ulkopuolella Lisalle, joka oli ollut siellä jo mukavan kauan.

2106487.jpg2106489.jpg

Pian vessasta alkoi kuitenkin kuulua kaameaa kiljuntaa, jolloin Nikolas mursi oven vessaan, jotta kaikki pystyisivät tekemään joukkorynnäkön huoneeseen. Siellä he huomasivat, että Lisa oli keskellä synnytystä.

Pian hänen käsivarsillaan lepäsi pieni tummaihoinen & vaaleanpunasilmäinen tyttö, Olivia.

2106490.jpg

Heti seuraavana päivänä oli kaksosten aika kasvaa. Lisa nosti Onervan syliinsä ja antoi tälle suukon nenälle.

"Oletkos valmis kasvamaan, tyttöseni?" leperteli Lisa onnellisena. Onerva hihitti riemuissaan, jonka jälkeen päätti oksentaa äitinsä päälle. Takana Nikolas vain hekotti, jonka jälkeen päätti auttaa Oonaa kasvussa.

2106491.jpg2106492.jpg

Tässä ovat siis perheen kaksi vanhinta lasta; Oona ja Onerva. Älyttömän suloisia. Suosikkini tällä hetkellä.

2106493.jpg

Samana yönä tapasivat Marissa ja Nikolas jälleen. Tällä kertaa sulki Nikolas Marissan tiukkaan syleilyyn ja puhalsi hellästi tämän kaulaan.

2106494.jpg2106496.jpg

He istahtivat maahan ja tähystelivät tähtiä. Marissa laski päänsä Nikolaksen rinnalle ja hymyili tähtitaivaalle.

"Kukaan ei ole koskaan ollut mulle samanlainen ku sie", mutisi Marissa unisesti. Nikolas hyväili Marissan hiuksia ja nyökkäsi. Hetken he katsoivat tähtiä.

"Kuules… Tämä ei voi jatkua. Mulla on perhe, koti ja lapsia… Oot mahtava, oikeasti. Mutta… Joku muu saa sen kunnian saada sut", kuiskasi Nikolas harmissaan.

2106498.jpg

Marissa nosti katsettaan Nikolasta päin ja hymyili.

"Ymmärrän. Rakastat vaimoasi paljon, arvostan sitä. Et oo siis samanlainen joka jättää vaimonsa jonkun toisen takia", sanoi hän ja siirsi katseensa jälleen tähtiin. "Toivottavasti löydän vielä samanlaisen miehen. Sellainen kuten sinä", tokaisi Marissa haaveillen. Nikolas naurahti ja suuteli Marissaa viimeisen kerran otsalle.

"Varmasti löydät. Hyvästi", kuiskasi Nikolas, jonka jälkeen nousi ylös ja poistui sisälle. Marissa jäi hetkeksi istumaan, mutta poistui pian paikalta.

2106499.jpg

***

2106502.jpg2106503.jpg

Samaan aikaan sisällä yritti Lisa epätoivoisena saada Oliviaa unten maille, joka tuntui mahdottomalta.

"Onneksi Onerva ja Oona ovat sentään nukahtaneet", huokaisi Lisa väsyneenä.

2106506.jpg

Lopulta Olivia päätti nukahtaa, joten Lisa laski tämän hellästi kehtoonsa ja riensi keittiöön siivoamaan iltapalan jäljet. Yhtäkkiä Nikolas tarttui Lisaan ja veti tämän syliinsä.

"Anteeksi", kuiskasi Nikolas hänen korvaansa. "Annathan anteeksi?"

Lisa tuijotti ihmeissään miestään ja halasi häntä tiukasti.

"Mitä nyt?" kysyi hän varovaisesti. Nikolas ravisti päätään.

"Ei mitään", kuiskasi hän hymyillen. "Mullahan on sut.

 

2106508.jpg

2106510.jpg

 

Pian koitti se aamu, jolloin kaksoset pääsisivät kouluun. Aamulla Onerva ja Oona olivat innoissaan ja halailivat toisiaan, mutta ennen bussin saapumista huomasivat he Nikolaksen ja Marian riitelevän pihalla. Onerva ja Oona ryntäsivät hetki itkuisina sisälle.

 

2106512.jpg

 

Sisällä Onerva potki raivoissaan seinää päin ja itki. Pian Oona kuitenkin saapui paikalle ja halasi tätä.

"Tule nyt. Tai me myöhästytään", lohdutti tämän sisko ja tarttui tätä kädestä.

 

2106514.jpg

 

Ulos saavuttuaan kipusi Onerva nopeasti bussiin sillä välin, kun Oona halasi tiukasti isäänsä.

"Älkää riidelkö, jooko?" kysyi Oona ja tuijotti isäänsä viattomilla ruskeilla silmillään. Nikolas huokaisi ja nyökkäsi hymyillen.

 

2106515.jpg

2106516.jpg

2106517.jpg

2106518.jpg

 

Ja heti ensimmäisen koulupäivän jälkeen saapuivat tytöt koulusta, ja molemmilla oli mukanaan ystävä! Tytöt tulivat nopeasti hyvin suosituiksi koko koulussa.

Kaksoset viihtyivät hyvin ystäviensä kanssa, ja leikkivätkin heidän kanssaan koko illan.

 

2106520.jpg

 

Nyt kun Marissa oli ulkona koko jutusta, vietti Nikolas paljon aikaa vaimonsa kanssa. Heidät saattoi löytää vähän väliä toisiinsa liimautuneina. Todella suloinen pari.

 

2106522.jpg

2106523.jpg

2106524.jpg

 

Samana iltana oli sitten Olivian aika kasvaa taaperoksi. Lisa auttoi tätä kasvussa, ja jälkeenpäin ryömi ympäri taloa tällainen suloinen nuori tyttönen. Oona oli heti pikkusiskonsa kimpussa.

 

2106526.jpg

2106527.jpg

 

Nikolai oli myös riemuissaan veljensä lapsen kasvusta, ja tajusi samalla jotakin. Hänellähän oli nyt hyvä työ. Hänellä oli jonkun verran rahaa. Nikolaksen ja Lisan talo oli jo täynnä asukkaita… Nikolai hymyili harmissaan kaikille ja julisti muuttavansa omaan taloon. Kaikki olivat surullisia, mutta iloisia myös siitä, että Nikolai oli saanut elämälleen uuden alun. Onerva halasi tiukasti Nikolaita, jonka jälkeen juoksi nopeasti silmät punaisina huoneeseensa.

 

2106529.jpg

2106530.jpg

 

Ja viimeinen katse Nikolain kanssa…

 

2106531.jpg

 

Samana iltana jutteli Lisa puhelimessa.

"Mahtavaa! Selvä, huomenaamuna sitten! Kiitos, hei", hihkaisi Lisa onnellisena. Hän käännähti Oonan ja Onervan puoleen.

"Adoptoin teille juuri veljen", hymyili hän heille. Tytöt rupesivat kiljumaan ja tanssimaan ympäri huonetta, kunnes riensivät nukkumaan pitkän päivän päätteeksi.

 

2106532.jpg

 

Seuraavana aamuna kun Onerva ja Oona odottelivat koulubussia, kävi Oonan suu jatkuvasti.

"Minkäköhän lainen se on? Miltä se näyttää? WAAAAAA!" kiljui Oona hermoissaan. Onerva sen sijaan pysyi hiljaisena ja rauhallisena.

 

2106536.jpg

2106537.jpg

2106540.jpg

 

 

Tyttöjen poistuttua kouluun, ajoi pihan ulkopuolelle vaaleansininen auto, josta astui esiin nuori nainen mukanaan poika. Poika ryntäsi Lisan syliin ja halasi tätä tiukasti ja itkuisena.

"Hei, Armando", naurahti Lisa onnellisena ja esitteli Armandolle paikkoja.

 

2106542.jpg

2106543.jpg

 

Armando tunsi heti olonsa tervetulleeksi, ja tutustuikin pian perheen nuorimpaan; Oliviaan. Myöhemmin iltapäivällä huomasi hän myös Oonan ja Onervan ensimmäistä kertaa.

"Hei! Olen Armando!" huudahti Armando innoissaan ja antoi suukon Oonan poskelle, joka punastui.

 

2106544.jpg

 

 

2106545.jpg

 

Monta päivää oli jo kulunut, ja eräänä aamuna taisi Olivia aavistaa kasvavansa. Hän hymyili jokaiselle ohikulkevalle henkilölle ja joi maitoa pulloittain.

 

2106546.jpg

 

Eh… Ihan miten vain.

 

2106552.jpg

 

Ilta saapui nopeaa vauhtia. Maria halasi tiukasti Oliviaa, johon oli todella kiintynyt.

"Saan nähdä sinut kasvavan, kultani. Odotan sitä innolla", hymyili Maria Olivialle. Yhtäkkiä kuuli hän silti sumeaa ääntä takaansa. Hän laski varovaisena Olivian maahan ja tuijotti kauhuissaan edessään seisovaa hahmoa.

 

2106554.jpg

 

Kyllä, rakas Viikatemies oli saapunut viemään Marian taivaaseen. Maria oli elänyt pitkän elämän, vaikeilla että hyvillä hetkillä.

Siitä huolimatta ravisti Maria itkuisena päätään.

"Ei, älä. Ole niin kiltti… Haluan nähdä kuinka kaunis neitokainen lapsenlapsestani kasvaa!" aneli Maria. Siitä huolimatta naurahti Viikatemies ja lähetti Marian taivaaseen.

 

2106555.jpg

 

Ja niin tehtiin Marian haudalle pieni kunniapaikka, jossa Marian hauta nyt rauhassa sai oleskella.

 

 

 

2106557.jpg

 

Samaan aikaan sisällä oli Oliviasta kasvanut todella suloinen tyttö. Hän hymyili hetken kaikille, kunnes muisti mitä juuri oli tapahtunut…

 

2106559.jpg

2106560.jpg

 

Ulkona Nikolas lohdutti Lisaa.

"Äiti on nyt siellä, missä kaikki on hyvin. Hän pääsi vihdoin takaisin isäni luokse", hymyili Nikolas ja silitti vaimonsa poskea. Samalla itki Oona haudan edessä ja hankasi silmiään.

"Hyvästi, mummo."

 

2106562.jpg

 

Kun kaikki olivat jo palaneet sisälle, hiipi Olivia salaa ulos ja istahti haudan lähelle.

"Mummo, kun lähdit, ymmärsin osan mitä sanoit. Halusit nähdä minut tällaisena…" Olivia piti tauon, jonka jälkeen hän puristi itkuisena silmänsä kiinni.

"Tässä minä nyt olen", itki hän haudalle, kun yö oli vallannut maan.

 

***

 

2106563.jpg

 

Päivät olivat kuluneet, ja lopulta tuli Onervan ja Oonan viimeinen päivä ala-asteella, sillä tänään he kasvaisivat teineiksi.  Lehtien pudotessa puista, marssivat Oona ja Onerva hyvin mielin bussille.

 

2106564.jpg

 

Illalla oli sitten kaksosten aika kasvaa, ja kaikkien kasvoilla oli pelkkä hymy. Kukaan ei itkenyt tai riidellyt. Armando oli myös todella innoissaan kaksosten syntymäpäivistä.

 

2106566.jpg

2106567.jpg

 

Tässä he ovat. Uskomattoman kauniita, molemmat! Oona, josta oli tullut punapää, sai tavoitteekseen suosion. Hänen kaksoissiskonsa, Onerva, sai myös tavoitteekseen suosio.

 

2106569.jpg

 

Armando oli riemuissaan, kun taloon rakennettiin 3 uutta makuuhuonetta. Yksi Oonalle, yksi Onervalle ja yksi hänelle, sillä hänkin pääsisi huomenna eroon ala-asteesta.

 

2106572.jpg

2106573.jpg

2106574.jpg

 

Tässä ovat siis ne kolme uutta makuuhuonetta…

 

2106576.jpg

 

Ja heti seuraavan iltana, asui talossa kolme teiniä. Armandosta tuli myös oikein komea, tavoitteenaan mammona.

 

 

Anteeksi nuo ärsyttävät pallot. En tiedä mistä ne tulevat, mutta niitä ei saa poiskaan. -_-'

Toivottavasti ne eivät häirinneet tai että teksti ei ollut kauhean kauheaan. :> Ensiosassa sitten perijä-äänestys.